SUNRISE Alex Avenue Hotel

İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria
SUNRISE Alex Avenue Hotel Genel
SUNRISE Alex Avenue Hotel Genel
SUNRISE Alex Avenue Hotel Genel
SUNRISE Alex Avenue Hotel Genel
SUNRISE Alex Avenue Hotel Genel
Image More +59 fotoğraf
SUNRISE Alex Avenue Hotel
Cornish Road, Roushdy İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria

SUNRISE Alex Avenue Hotel misafirlere Alexandria (Sidi Gabir) bölgesinde, Stanli Plajı yakınında ve Stanley Köprüsü ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Al-Salam Theater ile 1,2 mi (2 km) ve Kraliyet Mücevherleri Müzesi ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Alex Avenue yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 3 restoran var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 167 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Alexandria bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6728 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Junior
Junior Süit
Premium
Premium Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x