Sunny View At Sandcastle

Middlesex County, Ocho Rios
Sunny View At Sandcastle Genel
Sunny View At Sandcastle Genel
Sunny View At Sandcastle Öne Çıkan Resim
Sunny View At Sandcastle Dış Mekan
Sunny View At Sandcastle Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Sunny View At Sandcastle
Main Street Middlesex County, Ocho Rios

Sunny View At Sandcastle misafirlere Ocho Rios bölgesinde, plaj yakınında, Turtle River Parkı ile Taj Mahal Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dunn Nehri Şelaleleri ile 2,7 mi (4,3 km) ve Turtle Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda Sunny View At Sandcastle misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x