Sunny Miami Vacation

Sunny Isles Beach
Sunny Miami Vacation Genel
Sunny Miami Vacation Genel
Sunny Miami Vacation Genel
Sunny Miami Vacation Genel
Sunny Miami Vacation Genel
Image More +67 fotoğraf
Sunny Miami Vacation
19370 Collins Ave , Sunny Isles Beach

Sunny Miami Vacation misafirlere Sunny Isles Beach bölgesinde, plaj yakınında, Aventura Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Hollywood Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Hard Rock Stadyumu ile 11 mi (17,7 km) ve Gulfstream Park Racing and Casino ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Sunny Miami Vacation misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca atari salonu/oyun odası, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Apart Daire
Economy
Economy Stüdyo
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x