Sunmi Club

Çubu, Atami
Sunmi Club Genel
Sunmi Club Genel
Sunmi Club Genel
Sunmi Club Öne Çıkan Resim
Sunmi Club Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sunmi Club
5-8 Wadahamaminamicho Çubu, Atami

Sunmi Club misafirlere Atami bölgesinde, plaj yakınında, Kiunkaku Former Ryokan ve Atami Güneş Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Ashi Gölü ile 12,3 mi (19,8 km) ve Hakone Kowakien Yunessun ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede.

Sunmi Club misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca ve karaoke bulunmaktadır. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda (Japanese Style)
Room
Oda (Japanese Western, Beds and Futons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x