Sunlight Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Sunlight Hotel Genel
Sunlight Hotel Öne Çıkan Resim
Sunlight Hotel Dış Mekan
Sunlight Hotel Dış Mekan
Sunlight Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Sunlight Hotel
Soi Chomthian 1 Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Sunlight Hotel size Pattaya (Güney Pattaya) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dongtan Plajı ile 0,2 mi (0,2 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Sunlight Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King room with Sea view
Room
King room with Balcony
Room
Queen room with balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x