Sunflower Villa Studios by CMD

Noord
Sunflower Villa Studios by CMD Öne Çıkan Resim
Sunflower Villa Studios by CMD Dış Mekan
Sunflower Villa Studios by CMD Dış Mekan
Sunflower Villa Studios by CMD Dış Mekan
Sunflower Villa Studios by CMD Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Sunflower Villa Studios by CMD
Salinja Cerca 25E , Noord

Sunflower Villa Studios by CMD misafirlere Noord bölgesinde, plaj yakınında, Eagle Plajı ve Leeward Antilleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Links at Divi Aruba ile 4,3 mi (6,9 km) ve Aruba Rönesans Alışveriş Merkezi ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Stüdyo
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x