Sun Siyam Iruveli Maldives

Dhaalu
Sun Siyam Iruveli Maldives Genel
Sun Siyam Iruveli Maldives Genel
Sun Siyam Iruveli Maldives Genel
Sun Siyam Iruveli Maldives Genel
Sun Siyam Iruveli Maldives Genel
Image More +95 fotoğraf
Sun Siyam Iruveli Maldives
Dhaalu Atoll , Dhaalu

Sun Siyam Iruveli Maldives konaklamanızda Dhaalu Mercan Adası bölgesinde, plajda, Meedhuffushi Adası Plajı yakınında olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Vommuli İskelesi ve Kandima Plajı ile aynı bölgededir.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Aqua Orange yemek servisi için ideal, ayrıca resort otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 125 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ocean
Ocean Suite with Pool
Family
Family Suite with Pool
Room
Beach Suite with Pool
Room
Dolphin Ocean Suite With Pool
Room
Sun Aqua Sultan Suite with Pool to Beach Pavilion with Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x