Sun Sea and City

Northern Portugal, Vila Nova de Gaia
Sun Sea and City Genel
Sun Sea and City Genel
Sun Sea and City Genel
Sun Sea and City Genel
Sun Sea and City Genel
Image More +61 fotoğraf
Sun Sea and City
R. Pedra Torta 1 Northern Portugal, Vila Nova de Gaia

Sun Sea and City konaklamanızda Vila Nova de Gaia bölgesinde, Sandeman Cellars (Sandeman Mahzenleri) ile 7,6 km (4,7 mi) ve Kristal Saray Bahçeleri ile 9 km (5,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Porto Şarabı Müzesi ile 9,2 km (5,7 mi) ve Livraria Lello ile 10 km (6,2 mi) mesafede.

Sun Sea and City misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 plaj barı ideal.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x