Sun Park Hotel Suites

Batı Bölgesi, Ali Salamah
Sun Park Hotel Suites Genel
Sun Park Hotel Suites Genel
Sun Park Hotel Suites Genel
Sun Park Hotel Suites Öne Çıkan Resim
Sun Park Hotel Suites Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Sun Park Hotel Suites
Quraysh Street Batı Bölgesi, Ali Salamah

Sun Park Hotel Suites misafirlere Cidde merkezinde, Heraa Uluslararası Alışveriş Merkezi ve Rawaea Almaktabat Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 6,6 mi (10,7 km) ve Cidde Uluslararası Fuar Merkezi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda Sun Park Hotel Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit, 3 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x