Sun Paradise Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Sun Paradise Villa Genel
Sun Paradise Villa Genel
Sun Paradise Villa Genel
Sun Paradise Villa Öne Çıkan Resim
Sun Paradise Villa Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Sun Paradise Villa
Cua Dai Orta Vietnam, Hoi An

Sun Paradise Villa konaklamanızda Hoi An (Cửa Đại) bölgesinde, Cua Dai Plajı ve An Bang Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Hoi An Müzesi ile 6,2 km (3,9 mi) ve Ba Le Well ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x