Sun N Snow Inn By Leisure Hotels

Kausani
Sun N Snow Inn By Leisure Hotels Öne Çıkan Resim
Sun N Snow Inn By Leisure Hotels Dış Mekan
Sun N Snow Inn By Leisure Hotels Dış Mekan
Sun N Snow Inn By Leisure Hotels Dış Mekan
Sun N Snow Inn By Leisure Hotels Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Sun N Snow Inn By Leisure Hotels
Near Ana Shakti Ashram Bageshwar Kausani , Kausani

Almora bölgesindeki Sun N Snow Inn By Leisure Hotels konaklamanızda, Someshwar Range ile 3,6 mi (5,8 km) ve Binsar Doğal Yaşamı Koruma Alanı ile 22,9 mi (36,9 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Bagnath Temple ile 24,1 mi (38,8 km) ve Lakshmi Ashram ile 24,2 mi (38,9 km) mesafede.

Sun N Snow Inn's Cafe, Sun N Snow Inn By Leisure Hotels misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Himalayan View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x