Sun Maris Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Sun Maris Studios Genel
Sun Maris Studios Genel
Sun Maris Studios Genel
Sun Maris Studios Öne Çıkan Resim
Sun Maris Studios Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sun Maris Studios
High Street, Faliraki Opp. S. Nektarios Church Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Sun Maris Studios misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Faliraki Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Faliraki Su Parkı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Rodos Limanı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Restoranda Sun Maris Studios misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (2 Adults)
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x