Sun Hotel

Siberia, Irkutsk
Sun Hotel Genel
Sun Hotel Genel
Sun Hotel Öne Çıkan Resim
Sun Hotel Kahvaltı
Sun Hotel Yerinde Yemek
Image More +141 fotoğraf
Sun Hotel
Baikalskaya st., 295B Siberia, Irkutsk

Irkutsk bölgesindeki Sun Hotel konaklamanızda, Baykal Arena ve Irkutsk Aircraft History Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Vladimir Sukachyov Malikanesi Müzesi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Aistenok Irkutsk Bölge Kukla Tiyatrosu ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, 24 saat açık sağlık kulübü ve su kaydırağı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda
Room
Business Oda
Room
Comfort Oda
Room
Luxury Oda
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x