Sun Hill Hotel

Güney Vietnam, Vung Tau
Sun Hill Hotel Öne Çıkan Resim
Sun Hill Hotel Dış Mekan
Sun Hill Hotel Oda Manzaraları
Sun Hill Hotel Oda Manzaraları
Sun Hill Hotel Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
Sun Hill Hotel
H60 Phan Chu Trinh Street, Ward 2 Güney Vietnam, Vung Tau

Sun Hill Hotel misafirlere Vung Tau bölgesinde, plaj yakınında, Lang Co Ong ve Linh Son Co Tu ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Long Hai Plajı ile 14,7 mi (23,6 km) ve Doi Con Heo Seyir Noktası ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Sun Hill Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 99 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Oda (Love)
Room
Superior Oda, Balkon
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Deluxe Süit, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x