Sun Down Lodge

Orta Georgia, Locust Grove
Sun Down Lodge Genel
Sun Down Lodge Genel
Sun Down Lodge Öne Çıkan Resim
Sun Down Lodge Dış Mekan
Sun Down Lodge Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sun Down Lodge
4675 Bill Gardner Parkway Orta Georgia, Locust Grove

Locust Grove bölgesindeki Sun Down Lodge konaklamanızda Tanger Outlets ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve South Point Shopping Center ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu motel Atlanta Motor Yarış Pisti ile 12,5 mi (20,1 km) ve Atlanta Hayvanat Bahçesi ile 32,1 mi (51,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Economy Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Economy Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x