Summer Spring Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Summer Spring Hotel Öne Çıkan Resim
Summer Spring Hotel İç Mekan
Summer Spring Hotel İç Mekan
Summer Spring Hotel İç Mekan
Summer Spring Hotel Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Summer Spring Hotel
436/3-4 Moo 9 Soi 1 Pattaya Beach Road Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Summer Spring Hotel Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 75 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), Balkon
Room
Standard Spring
Room
Deluxe Spring
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x