Summer House Collection

Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa
Summer House Collection Öne Çıkan Resim
Summer House Collection Dış Mekan
Summer House Collection İç Mekan
Summer House Collection Oda Düzeni
Summer House Collection Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Summer House Collection
Perissa Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa

Summer House Collection misafirlere Santorini bölgesinde, deniz kıyısında, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Perissa Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Antik Thira ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası (Stella)
Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası (Kiki)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x