Sultan Bagh Ranthambore

Sawai Madhopur
Sultan Bagh Ranthambore Öne Çıkan Resim
Sultan Bagh Ranthambore Dış Mekan
Sultan Bagh Ranthambore Dış Mekan
Sultan Bagh Ranthambore Dış Mekan
Sultan Bagh Ranthambore Yerinde Yemek
Image More +77 fotoğraf
Sultan Bagh Ranthambore
Village Ranwal,Sawai Madhopur, Ranthambhore, Rajasthan 322029,India , Sawai Madhopur

Sawai Madhopur bölgesindeki Sultan Bagh Ranthambore konaklamanızda, Ranthambore Ulusal Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Ranthambore Hisarı ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Padam Talao ile 7,7 mi (12,4 km) ve Wild Dragon Macera Parkı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Sultan Bagh Ranthambore misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Traditional
Traditional Çadır
Room
Classic Çadır, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x