Sulit Budget Hotel

Negros Adası, Dumaguete
Sulit Budget Hotel Öne Çıkan Resim
Sulit Budget Hotel Dış Mekan
Sulit Budget Hotel Dış Mekan
Sulit Budget Hotel Dış Mekan
Sulit Budget Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sulit Budget Hotel
East Rovira Drive Negros Adası, Dumaguete

Sulit Budget Hotel konaklamanızda Dumaguete bölgesinde, Çan Kulesi ile 3,3 km (2 mi) ve Robinsons Alışveriş Merkezi ile 4,6 km (2,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Mount Talinis ile 5,9 km (3,6 mil) ve Dauin Kilisesi ile 17,8 km (11 mil) mesafede.

Sulit Budget Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Family
Family Oda, Ortak Banyo
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x