Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified Genel
Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified Genel
Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified Genel
Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified
Jalan Wana Segara Lesser Sunda Islands, Kuta

Sulis Beach Hotel and Spa - CHSE Certified misafirlere Kuta (Kartika Plaza) bölgesinde, Lippo Alışveriş Merkezi ve Tuban Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kuta Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Legian Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Sulis Restaurant restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda
Room
Deluxe King Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x