Suleyman hotel bukhara

Buxoro
Suleyman hotel bukhara Genel
Suleyman hotel bukhara Öne Çıkan Resim
Suleyman hotel bukhara Dış Mekan
Suleyman hotel bukhara Kahvaltı
Suleyman hotel bukhara Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Suleyman hotel bukhara
Islam Karimov 21 , Buxoro

Buhara bölgesindeki Suleyman hotel bukhara konaklamanızda, Char Minar ve Church of the Archangel Michael ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chor-Minor ile 0,3 mi (0,6 km) ve Markaziy Stadyum-Bukhoro ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 23 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x