Suites la Colline

Ile-a-Vache
Suites la Colline Öne Çıkan Resim
Suites la Colline Dış Mekan
Suites la Colline Dış Mekan
Suites la Colline Dış Mekan
Suites la Colline Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Suites la Colline
Cacor , Ile-a-Vache

Suites la Colline misafirlere Ile-a-Vache bölgesinde, plaj yakınında, Scipion Plajı ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede ve Pointe Sable Plajı ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Dauphinee Plajı ile 16,4 mi (26,3 km) ve Kutsal Kalp Kilisesi ile 18 mi (28,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Repas sur terrasse privée misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x