Suites in the Galilee

Tiberya - Galile (bölgesi), Qiryat Shemona
Suites in the Galilee Genel
Suites in the Galilee Genel
Suites in the Galilee Dış Mekan
Suites in the Galilee Dış Mekan
Suites in the Galilee Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Suites in the Galilee
Route 99 Compound Nofit Hermon 1 Tiberya - Galile (bölgesi), Qiryat Shemona

Qiryat Shemona bölgesindeki Suites in the Galilee misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Nahal Snir Doğa Koruma Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Gözcü Evi Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Ironi Stadı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Manara Cliff Teleferiği ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve LCD televizyon olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Design Süit, 1 Yatak Odası, Küvet, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x