Suites do Pinhal

Aldeias Do Xisto, Proenca-a-Nova
Suites do Pinhal Öne Çıkan Resim
Suites do Pinhal Dış Mekan
Suites do Pinhal Oda Düzeni
Suites do Pinhal Banyo Tipleri
Suites do Pinhal Konum Öne Çıkanlar
Image More +11 fotoğraf
Suites do Pinhal
R. Vila Melhorada 101 Aldeias Do Xisto, Proenca-a-Nova

Suites do Pinhal misafirlere Proenca-a-Nova (Proença a Nova e Peral) bölgesinde, Jardim da Devesa ve Proenca-a-Nova Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Orman Yaşayan Bilim Merkezi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Malhadal Nehir Plajı ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x