Suitehotel Kleinwalsertal

Avusturya Alpleri, Mittelberg
Suitehotel Kleinwalsertal Genel
Suitehotel Kleinwalsertal Genel
Suitehotel Kleinwalsertal Genel
Suitehotel Kleinwalsertal Öne Çıkan Resim
Suitehotel Kleinwalsertal Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Suitehotel Kleinwalsertal
Oberseitestrasse 23 Avusturya Alpleri, Mittelberg

Suitehotel Kleinwalsertal misafirlere Mittelberg bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Parsenn Kombi Kayak Teleferiği ve Sessel Heuberg Kayak Teleferiği ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kombibahn Parsenn ile 0,9 mi (1,4 km) ve Doğal Köprü ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Suitehotel Kleinwalsertal misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

28 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x