Suitehotel Gampen

Italian Alps
Suitehotel Gampen Genel
Suitehotel Gampen Genel
Suitehotel Gampen Genel
Suitehotel Gampen Genel
Suitehotel Gampen Genel
Image More +45 fotoğraf
Suitehotel Gampen
Hauptstrasse 39 Solda , Italian Alps

Stelvio bölgesindeki Suitehotel Gampen konaklamanızda, Vinschgau Vadisi ve Ortler Ski Arena yakınında konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Seilbahn Sulden Kayak Alanı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Langenstein Kayak Teleferiği ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı tenis kortu ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit (Ortlersuite)
Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (New)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x