Suite Villa Ida

Motor Valley, Spilamberto
Suite Villa Ida Öne Çıkan Resim
Suite Villa Ida Dış Mekan
Suite Villa Ida Dış Mekan
Suite Villa Ida Dış Mekan
Suite Villa Ida Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Suite Villa Ida
Via Circonvallazione Nord, 4 Motor Valley, Spilamberto

Bu apart daire misafirlere Spilamberto bölgesinde, tarihi bölgede, Geleneksel Balsamic Vinegar Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Piscina Barracuda ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Maranello Ferrari Müzesi ile 10 mi (16 km) ve Museo Enzo Ferrari (Enzo Ferrari Müzesi) ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Misafirler için klimalı dairede buzdolabı ve düz ekran televizyon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x