Suite Serenade

St. John's
Suite Serenade Genel
Suite Serenade Öne Çıkan Resim
Suite Serenade Dış Mekan
Suite Serenade Dış Mekan
Suite Serenade Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Suite Serenade
Weatherills Estates , St. John's

St. John's bölgesindeki Suite Serenade misafirlere banliyöde, Dickenson Körfezi Plajı ve Marble Hill 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Galley Körfezi ile 7,1 mi (11,4 km) ve Hermitage Koyu ile 9 mi (14,6 km) mesafede.

Suite Serenade içindeki 4 restoran yemek servisi yapmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x