Suite Napoli Riviera

Napoli
Suite Napoli Riviera Öne Çıkan Resim
Suite Napoli Riviera Dış Mekan
Suite Napoli Riviera İç Mekan
Suite Napoli Riviera İç Mekan
Suite Napoli Riviera Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Suite Napoli Riviera
Riviera di Chiaia 48 , Napoli

Suite Napoli Riviera misafirlere Napoli merkezinde, Napoli ABD Başkonsolosluğu yakınında ve Lungomare Caracciolo ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castel dell'Ovo ile 2,3 mi (3,7 km) ve Piazza del Plebiscito ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Suite Napoli Riviera misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x