Suite AIOALBANIA Trilo Bibagni

Central Albania, Tiran
Suite AIOALBANIA Trilo Bibagni Öne Çıkan Resim
Suite AIOALBANIA Trilo Bibagni Dış Mekan
Suite AIOALBANIA Trilo Bibagni İç Mekan
Suite AIOALBANIA Trilo Bibagni Yerinde Yemek
Suite AIOALBANIA Trilo Bibagni Oda Manzaraları
Image More +10 fotoğraf
Suite AIOALBANIA Trilo Bibagni
Rruga Haxhi Hysen Dalliu Central Albania, Tiran

Bu apart daire konaklamanızda Tiran merkezinde, Adalet Bakanlığı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ulusal Tarih Müzesi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu daire Savunma Bakanlığı ile 1,7 km (1 mil) ve Arnavutluk Ulusal Bankası ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, fırın ve set üstü ocak var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve Akıllı televizyonlar var. Misafirlerin konforu için elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır ve kat hizmetleri istek üzerine verilmektedir; ayrıca ütü/ütü masası istenebilir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x