Sueño al Mar Residence & Hotel

Tempate Bölgesi, Tempate
Sueño al Mar Residence & Hotel Öne Çıkan Resim
Sueño al Mar Residence & Hotel Dış Mekan
Sueño al Mar Residence & Hotel Oda Manzaraları
Sueño al Mar Residence & Hotel Oda Düzeni
Sueño al Mar Residence & Hotel Oda Düzeni
Image More +7 fotoğraf
Sueño al Mar Residence & Hotel
500 mts North from Super Wendy Playa Potrero Tempate Bölgesi, Tempate

Tempate bölgesindeki Sueño al Mar Residence & Hotel misafirlere plajda, Nicoya Yarımadası ile Potrero Bay 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Flamingo Plajı ile 3,7 mi (6 km) ve Coco Plajı ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Central Square ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor.

Misafirler için 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x