Su's Cottages

Legian
Su's Cottages Öne Çıkan Resim
Su's Cottages Dış Mekan
Su's Cottages Dış Mekan
Su's Cottages Dış Mekan
Su's Cottages Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Su's Cottages
532 Jl. Werkudara , Legian

Su's Cottages misafirlere Legian bölgesinde, plajda, Double Six Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Legian Alışveriş Caddesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Legian Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 54 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
City Oda
Room
Classic Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x