Student Park Hotel

Cava, Catur Tunggal
Student Park Hotel Genel
Student Park Hotel Genel
Student Park Hotel Öne Çıkan Resim
Student Park Hotel Dış Mekan
Student Park Hotel İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Student Park Hotel
Jl. Seturan Raya No.1 Cava, Catur Tunggal

Depok bölgesindeki Student Park Hotel konaklamanızda, University of Pembangunan National Veteran Yogyakarta ve Affandi Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Malioboro Sokağı ile 4 mi (6,4 km) ve Prambanan Tapınağı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Stüdyo, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x