Strogili Hotel - Adults Only

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Strogili Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Strogili Hotel - Adults Only Dış Mekan
Strogili Hotel - Adults Only Kahvaltı
Strogili Hotel - Adults Only Kahvaltı
Strogili Hotel - Adults Only Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Strogili Hotel - Adults Only
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Santorini bölgesindeki Strogili Hotel - Adults Only misafirlere havaalanı yakınında, Ege Adaları ile Kamari Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Antik Thira ile 2,4 mi (3,9 km) ve Athinios Limanı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Suite, Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x