Strikers Hotel

Soroti
Strikers Hotel Genel
Strikers Hotel Öne Çıkan Resim
Strikers Hotel İç Mekan
Strikers Hotel Kahvaltı
Strikers Hotel Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Strikers Hotel
Moroto Rd, Soroti , Soroti

Soroti bölgesindeki Strikers Hotel konaklamanızda, Kyoga Gölü ile 10,5 mi (17 km) ve Nyero Kaya Resimleri ile 30,7 mi (49,5 km) mesafede olacaksınız.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 67 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x