Streets of Goldbw B&B

Gaborone
Streets of Goldbw B&B Öne Çıkan Resim
Streets of Goldbw B&B Dış Mekan
Streets of Goldbw B&B İç Mekan
Streets of Goldbw B&B Yerinde Yemek
Streets of Goldbw B&B Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Streets of Goldbw B&B
Plot no.57963, Block 10 , Gaborone

Gaborone bölgesindeki Streets of Goldbw B&B misafirlere Botswanacraft ve Three Dikgosi Monument ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gaborone Game Reserve ile 7,3 km (4,6 mil) ve ISKCON Gaborone ile 8,3 km (5,2 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x