Stratos Art Deco House

Kalavasos
Stratos Art Deco House Genel
Stratos Art Deco House Genel
Stratos Art Deco House Öne Çıkan Resim
Stratos Art Deco House Dış Mekan
Stratos Art Deco House Dış Mekan
Image More +103 fotoğraf
Stratos Art Deco House
1st April Street No. 16 , Kalavasos

Stratos Art Deco House size Kalavasos merkezinde, Hirokitya ve Zygi Marina ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Finikoudes Plajı ile 25,8 mi (41,5 km) ve Mackenzie Plajı ile 27,2 mi (43,7 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler açık özel spa küveti ve plazma televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Grand Süit, 2 Yatak Odası
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x