Stonecross Manor Hotel

North West England, Kendal
Stonecross Manor Hotel Dış Mekan
Stonecross Manor Hotel Dış Mekan
Stonecross Manor Hotel Dış Mekan
Stonecross Manor Hotel Dış Mekan
Stonecross Manor Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Stonecross Manor Hotel
Milnthorpe Rd North West England, Kendal

Stonecross Manor Hotel misafirlere Kendal bölgesinde, milli parkta, Lake District ve Lyth Vadisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Yorkshire Dales Ulusal Parkı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Windermere Gölü ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Woodland Bar and Kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu George dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x