Stiba Guest House

Highveld Ridge, Spruitview
Stiba Guest House Genel
Stiba Guest House Genel
Stiba Guest House Genel
Stiba Guest House Genel
Stiba Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +20 fotoğraf
Stiba Guest House
671 N Moloko Street Highveld Ridge, Spruitview

Spruitview bölgesindeki Stiba Guest House konaklamanızda, South African Airways Müzesi ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gold Reef City Tema Parkı ile 20,3 mi (32,7 km) ve Bokkie Parkı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Stiba Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Executive Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x