StFX University Summer Hotel

Atlantik İlleri, Antigonish
StFX University Summer Hotel Genel
StFX University Summer Hotel Öne Çıkan Resim
StFX University Summer Hotel Dış Mekan
StFX University Summer Hotel Dış Mekan
StFX University Summer Hotel İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
StFX University Summer Hotel
2100 Varsity Drive Atlantik İlleri, Antigonish

StFX University Summer Hotel konaklamanızda Antigonish bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Saint Francis Xavier Üniversitesi yakınında Saint Ninian Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Antigonish Kültür Müzesi ile 2,1 km (1,3 mil) ve Riverside International Speedway Yarış Pisti ile 12,8 km (8 mil) mesafede.

500 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x