Stella Maris

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
Stella Maris Genel
Stella Maris Öne Çıkan Resim
Stella Maris Dış Mekan
Stella Maris Oda Manzaraları
Stella Maris Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Stella Maris
69 Cutty Sark Ave Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

Plettenberg Bay bölgesindeki bu apart daire misafirlere banliyöde, Van Plettenberg Beacon ve Plett Puzzle Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire St Peters Anglican Church ile 1,2 mi (2 km) ve Old Timber Shed ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için Select Comfort yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x