Steig-Alm Hotel

Lahn Nehri Vadisi (bölge), Bad Marienberg
Steig-Alm Hotel Genel
Steig-Alm Hotel Genel
Steig-Alm Hotel Öne Çıkan Resim
Steig-Alm Hotel Dış Mekan
Steig-Alm Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Steig-Alm Hotel
Wildparkstrasse 15 Lahn Nehri Vadisi (bölge), Bad Marienberg

Bad Marienberg bölgesindeki Steig-Alm Hotel misafirlere Wild Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kurpark ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Stoffel Parkı ile 6,2 km (3,8 mil) ve Dreifelder Weiher Doğa Koruma Alanı ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Vadi Manzaralı
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x