Stefania Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Drosia
Stefania Apartments Öne Çıkan Resim
Stefania Apartments Dış Mekan
Stefania Apartments Dış Mekan
Stefania Apartments Dış Mekan
Stefania Apartments Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Stefania Apartments
Drossia Kypseli Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Drosia

Stefania Apartments misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kavos Pasou ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Alykanas Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Tsilivi Plajı ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 9 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x