Staymorr Boutique Guesthouse

Maun
Staymorr Boutique Guesthouse Öne Çıkan Resim
Staymorr Boutique Guesthouse Dış Mekan
Staymorr Boutique Guesthouse Dış Mekan
Staymorr Boutique Guesthouse Dış Mekan
Staymorr Boutique Guesthouse Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Staymorr Boutique Guesthouse
Plot 16585, Disaneng , Maun

Staymorr Boutique Guesthouse misafirlere Maun bölgesinde, banliyöde, Okavango Deltası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Maun Botanik Bahçeleri ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Nhabe Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve Maun Vahşi Yaşam Eğitim Parkı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Honeymoon Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x