Staycity Aparthotels London Heathrow

Batı Londra, Hayes
Staycity Aparthotels London Heathrow Genel
Staycity Aparthotels London Heathrow Öne Çıkan Resim
Staycity Aparthotels London Heathrow Dış Mekan
Staycity Aparthotels London Heathrow Dış Mekan
Staycity Aparthotels London Heathrow Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Staycity Aparthotels London Heathrow
High Point Village Station Approach Batı Londra, Hayes

Staycity Aparthotels London Heathrow misafirlere Hayes merkezinde, Stockley Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Brunel Üniversitesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Wembley Stadyumu ile 10,4 mi (16,7 km) ve Westfield London Alışveriş Merkezi ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 269 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (Double)
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası (1 bathroom)
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (Twin)
Stüdyo
Stüdyo
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x