Stay Margaret River

Güneybatı, Margaret River
Stay Margaret River Genel
Stay Margaret River Genel
Stay Margaret River Genel
Stay Margaret River Genel
Stay Margaret River Genel
Image More +52 fotoğraf
Stay Margaret River
78 Wallcliffe Road Güneybatı, Margaret River

Stay Margaret River misafirlere Margaret River bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Gloucester Park ve Margaret River Çiftlik Pazarı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Leeuwin-Naturaliste National Park ile 0,9 mi (1,4 km) ve Jahroc Gallerisi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı Margarets Restaurant misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

56 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Hotel)
Family
Family Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x