Stay House Cesme

Çeşme, İzmir
Stay House Cesme Öne Çıkan Resim
Stay House Cesme Dış Mekan
Stay House Cesme Dış Mekan
Stay House Cesme Dış Mekan
Stay House Cesme Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Stay House Cesme
2024. Sk. No.21 Çeşme, İzmir

2019 yılından beri hizmet veren Stay House Çeşme, merkezi konumu ile misafirlerine önemli bir ulaşım kolaylığı sağlıyor. Burada konakladığınızda Çeşme Kalesi’ne yürüyerek 1 dakika, Aya Haralambos Kilisesi’ne ise 4 dakika gibi bir sürede ulaşabiliyorsunuz. Aynı şekilde popüler bir plaj olan Ilıca Halk Plajı’na ya da Alaçatı Çarşısı’na da kısa bir sürüş yolu kat ederek varabilirsiniz. 

Toplamda 5 oda kapasitesi ile hizmet veren Stay House Çeşme’nin dairelerinde mutfak ve buzdolabı bulunuyor. Ayrıca klima, kablosuz internet, televizyon, valiz dolabı gibi ihtiyaçlara karşılık veriyor. Sigara içilmeyen 5 dairede elektrikli su ısıtıcısından saç kurutma makinesine, temizlik malzemelerinden havluya kadar birçok önemli ihtiyacınız karşılanıyor.

Adeta evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz Stay House Çeşme’de çocuklarınız ücretsiz konaklayabiliyor. Tüm bir daireyi kiraladığınız için burayı sevdiklerinizle de paylaşabiliyorsunuz. Aracınızla gelmeniz durumunda konaklama yeri dışında olan otoparkı ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. İhtiyaç halinde portatif ilave yatak da temin edilebiliyor.

Stay House Çeşme’nin sigara içilmeyen dairelerinde istek üzerine kat hizmeti alabiliyorsunuz. Konukların konforuna öncelik verilen tesiste isterseniz ücretsiz şekilde ütü masası da talep edilebiliyor

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, Şehir Manzaralı
Grand
Grand Apart Daire, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x