STAY B Hotel Myeongdong

Seul
STAY B Hotel Myeongdong Genel
STAY B Hotel Myeongdong Genel
STAY B Hotel Myeongdong Öne Çıkan Resim
STAY B Hotel Myeongdong Dış Mekan
STAY B Hotel Myeongdong Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
STAY B Hotel Myeongdong
23-1, Chungmu-ro, Jung-gu , Seul

STAY B Hotel Myeongdong misafirlere Seul merkezinde, Gyeongbok Sarayı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Dongdaemun Tarih ve Kültür Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lotte World ile 8,4 mi (13,4 km) ve Myeongdong Sokağı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan HAZ restoranı füzyon mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

100 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (No Parking)
Süit,
Süit, Teras (No Parking)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (No Parking)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (No Parking)
Room
Family Oda (No Parking)
Room
Dubleks (No Parking)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x