Statt Kristinehamn

Vanern - Vattern (bölge), Kristinehamn
Statt Kristinehamn Genel
Statt Kristinehamn Genel
Statt Kristinehamn Genel
Statt Kristinehamn Genel
Statt Kristinehamn Genel
Image More +51 fotoğraf
Statt Kristinehamn
Kungsgatan 27 Vanern - Vattern (bölge), Kristinehamn

Kristinehamn bölgesindeki Statt Kristinehamn konaklamanızda, Jarsberg Runik Yazılı Taşı ve Kristinehamns Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Vänern ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kristinehamn Golf Kulübü ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurang Axel ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x