Stars Inn and Suites

Division No. 11, Fort Saskatchewan
Stars Inn and Suites Genel
Stars Inn and Suites Genel
Stars Inn and Suites Öne Çıkan Resim
Stars Inn and Suites Dış Mekan
Stars Inn and Suites Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Stars Inn and Suites
8708 101 Street Division No. 11, Fort Saskatchewan

Fort Saskatchewan bölgesindeki Stars Inn and Suites konaklamanızda, Rogers Place Çok Amaçlı Arenası ile 24,2 mi (38,9 km) ve Alberta Üniversitesi ile 24,7 mi (39,7 km) mesafede olacaksınız. Bu otel West Edmonton Alışveriş Merkezi ile 29,5 mi (47,4 km) ve Edmonton Fuar Merkezi ile 19,6 mi (31,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 92 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Business
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x